top of page

Lee Caroli/Krayoni DNA programmeerimine tervise ja nooruse taastamiseks




Armsad lugejad!


Minu käesolev artikkel on kiiresti kirjutatud ja vähekorrigeeritud. Praegu ei ole mul veel täielikku ülevaadet sellest, missuguseid tulemusi DNA programmeerimine toob. Kiirustan lihtsalt jagama teiega oma häid kogemusi. Küllap kunagi kirjutan ülevaatlikuma ja täielikuma artikli.


Krayoni videoloengud DNA programmeerimise kohta leiate neilt linkidelt (teksti saab kuulata nii inglise, kui vene keeles):

1 osa

2 osa


(Krayon on maa peal kõige tuntum nn ingellik olend, kelle kanaldaja on Lee Carol.

Praegu on Krayoni kanaldajaid mitmeid. Lee on aga siiski tõelise Krayoni esmakanaldaja.

Koos on nad esinenud ÜRO-s kaks aastat iga kuu. Neil on palju kasulikku ning head informatsiooni).


Väike konspekt Krayoni loengust


„DNA süsteem on mõeldud suhtlemiseks.“

„Kuidas DNA saab rakendada noorenemist, kui ta mõtleb, et te „sülitate“ sellele protsessile?“

„Teil on kvantteadvus koos teie DNA kvantteadvusega.“

Kryon ütleb, et me teeksime ise omale sisenduse/taotluse oma DNA suunamiseks. Et mõtleksime välja oma jutu.

Soovitav on teha sisendust hommikuti 3-4 kuud järjest.

(minul, Lydial, sedasi ei õnnestu. Teen päeva jooksul sobival ajal, tööle minnes/ tulles või siis õhtuti).

"Ärge paluge oma keha, et ta teeks midagi, lihtsalt suunake teda.Teie olete ülemus. Rääkige oma rakkudega".


Sisenduste näited

* „Kallis rakustruktuur, too täna esile selline energia, kus rakkude jagunemise protsessis läheks toimima selline ealine olek, mis sünkroniseeruks minu jumalikkusega.“

* „Kallis rakustruktuur,

me oleme siin koos sellel planeedil. Armastan sind. Olen nüüd saanud teadlikuks sellest, et mul on võimalik muuta informatsiooni oma DNA-s.

* "Valin jääda siia (planeedile) hea tervise juurde, teen valiku muuta informatsiooni oma DNA-s.

Me oleme jumalikud ja oleme terved, ära luba ei haigustel ega terviseprobleemidel ühineda meiega.“



MINU KOMMENTAAR


Alustasin programmeerimisega eelmise aasta augustis ja jõudsin seda teha ainult kuu aega. Siis tulid tegemised vahele ja tsükkel jäi pooleli. Ma ei pannud mingeid muutusi tähele, mul oli kogu aeg väga kiire.

Paar nädalat hiljem ütlesin oma lähedasele, et mul on tervis hoopis teistsugune, et ma ei tunne end sellisena, nagu vanasti. Olen tervem ja keha haavatavuse tunne on kadunud (haavatavus- massööri igapäevane pingutus mõjub kehale teinekord kurnavalt).

Veel paar päeva hiljem hakkasin mõtlema− millest selline muutus? Ja siis tuli meelde, et jõudsin DNA programmeerimist ju teha, ehkki ainult kuu aega.

Oi…, üllatus ning tõestus, et sisendus töötab! Tervise ja oleku paremaksmuutumise tunne puudutas ju 22 aastat… St − 22 aasta jooksul polnud ma sellist mugavust kehas tundnud, nagu pärast kuuajalist sisendust.


Selle aasta alguses alustasin uuesti, olin kindlam, rahulikum ja võtsin sisendust kergemalt. Võtan seda nagu päeva loomulikku osa, a` la− nii peabki. Eelmisel aastal tuli sisendustesse liiga palju jõudu, nüüd teen mugavamalt.

Panen manifestatsioonis rõhku rakkude jagunemisele, et uued rakud oleksid vabad mistahes terviseprobleemidest.

Siis rõhun noorusele. Krayon ja ka teadlased, kelle filmi nägin, ütlevad, et nii kehas, vaimus kui atmosfääris on kõik võimalused olemas selleks, et meie eluiga oleks kaks korda pikem. Seega− peaksime nii kehalt kui ka tervislikult olekult olema kaks korda nooremad.

Peaksime…., kõik võimalused on olemas…. Kus me noorus ja tervis siis on? Miks me ei ole kaks korda nooremad?

Olen lugenud selgitusi, et meid kimbutavad meie endi alateadvuslikud programmid. Nt− kui kehastumiste jooksul oleme pidevalt kogenud lühikest eluiga ja selles elus näeme teisi, kel on lühike eluiga, siis alateadvuslikud programmid ja enesehüpnoosid ongi valmis. Töötavad meis ilma meie osavõtuta.

Krayon ütleb, et DNA süsteem on mõeldud suhtlemiseks, et seda on vaja suunata. Kui rakkudele ei öelda, mida soovitakse, siis jagunemisel rakud kopeerivad need programmid, mis kehas juba olemas on. St− vanad terviseprobleemid ja haigused.

On palju kirjutisi, mis räägivad sellest, kuidas programmeerida ja juhtida keha ning alateadvust.

Ise panen rõhku kergusele kehas (tervisele ka muidugi) ja kergele liikumisele. Siis jõule, vitaalsusele ja energiale.

Ja muidugi kõige magusamale osale…− noorusele. Iga sisendusega tuletan DNA-le meelde, et ma tean, et minu kehas on jumaliku nooruse potentsiaal, et see on minu oma ning et ma tahan seda nüüd. Kujutlen end ette 25-28 aastasena.

Kirjanduses on räägitud, et 2x noorem olemine pole mingi piir, saab olla 3-4x noorem…


Uuest sisendusetsüklist polnud veel kuudki möödas, kui kogesin üllatusmomenti. Tööle minnes tõusin trammiistmelt ja liikusin ukse poole. Kui trammist välja sain, mõtlesin− kas see olen mina, kes nii kergelt püsti tõusis ja liikuma hakkas?? Selline liikumine oli väga üllatav. Pärast naersin….− jälle on muutumine hakanud toimima ja nii märkamatult ning vaikselt.

Kehaga tegelejana tean, et keha suutlikkus paraneda on mõneti määratletud energiahulgast, mis kehas on. Massöörina olen tihti päeva lõpuks füüsilised jõuvarud ammendanud. Seepärast olen rahumeeli ennast kinnistanud mõttesse− ma ei pruugi nii kiirelt suurepäraseid tulemusi saavutada.

Seega, pärast mõnekuulist puhkust 3-4 kuulise programmiga lõpetamist, alustan uut sisenduste seeriat. Kuhu mul kiiret? Iga aasta toob nagunii vanust juurde, on ju loomulik, et võtan hea olukorra saavutamiseks nii palju aega, nagu vaja. Iga kord läheb ju nagunii paremaks.

Olen juba mõttes 3 tsüklit ette planeerinud, soovin paljut ja eelkõige- mõnuga ära teha kõik selle ja kogeda kõike seda, mida vanade aegade tõttu teha ja kogeda ei saanud. Ja tegelikult…− 3-4 kuud pole veel möödas, mine tea, mis head asjad veel välja ilmuvad.


Keha imelised potentsiaalid on minu töökogemuse (teiste klientide ja iseendaga seoses) läbi end isegi väga ära tõestanud. Kuidas on võimalik saavutada 5 minutiga seda, et kehapiirkond saleneb? Mitte ainult kätega töötades, vaid isegi ainult mõttega keha mõjutades!?

Arvan, et see on võimalik ainult seepärast, et mõjutan keha ning see "liigub tagasi“ sellesse vormi/olekusse, mis temas juba on olemas. Praegune keha nagu "ujuks" uue ja parema/saledama keha sees. Vaja on ainult teadvusega avatud olla uue ja parema keha jaoks ning tegevustega praegust keha tagant utsitada.


Krayon räägib (ja minu jaoks ka teised usaldusväärsed allikad räägivad), et karmat ei pea enam olema, kui osatakse sellest välja tulla. Karma on vana programm. Uue vabama olekuni jõudmiseks aga peab tööd tegema…− sisenduste, taotluste ja kavatsustega. Antud juhul DNA programmeerimine ongi üks viis vähendamaks vana ehk nn „karma“ mõju kehale.


*************************************************************

Ülalkirjutatust on nüüd veel aega möödunud.

Olen programmeerimist teinud juba varsti kaks ja pool kuud.

Olen tulemustest vaimustunud. Praegu ütlen− ma ei taha kunagi neid tervisesisendusi lõpetada! Selle tulemused on niivõrd head.

Kehas on ajuti nii meeldivad tunded, et mõtlen− jumal, ma oleksin nagu reaalselt uuesti noor, läheksingi nagu nooremaks!

Kasutan ülivõrdeid, sest siiani oleme me ju kõik kogenud ainult vananemise protsessi. Nüüd aga kogedes keha olekuid, mis näitavad noorenemise efekte− see on tõepoolest kirjeldamatu ja enneolematu tunne. Ja seda ainuüksi juba muljete tõttu.

Igapäevane keha seisund on parem. Liigun ja toimetan kergemini.

Mõned kaasasündinud terviseprobleemid näitavad rahunemise märke.

Olen rõõmsam, aktiivsem, plaanin rohkem. Kuna keha on mugavam, siis teen tööd puhkepausideta kauem.

Armastusetunnet elu ja käesoleva hetkega seoses on rohkem, olen tasakaalukam ning seetõttu tunnen suuremat terviklikkust (ei rample enam nii palju, et kõike jõuda). Tööpingutustest tulenevaid pingeid kehas on vähem.

Olen õnnelikum ja näib, et see tunne süveneb. Ettepoole hakkab ju terendama visioon− mis kõik ma veel siin maa peal teha jõuan… Mul on palju plaane ning olen õnnelik, et kõigeks hakkab jaguma nii kehalist tervist kui jõudu.

Olen praeguse maailma üle väga õnnelik. Eelmiste elude mäletajana on mul selgelt meeles olnud võimalusteta (rasked, pimedad) ajad. Otsin nüüd alati uut ja vaatan olemasolevat head.

Abraham ütleb: „Selleks, et saada head, peab vaatama head. Seejärel läheb tööle külgetõmbeseadus ning ümbritsevad olud muutuvad paremaks“. See toimib.

Soovin ka teile parimat ning julgust programmeerimisega pihta hakata.


PS

Esimesed kolm nädalat tegin programmeerimist nagu tööd− tulemusi polnud, heade tunnete asemel olid kahtlused jne. Pidin oma nn tavalise mõttevoolu katkestama ning asuma tegema tööd, millest isegi ei teadnud, kas sellest midagi välja tuleb.

Teil aga on nüüd üks kogemus praeguse kirjutise läbi olemas. Loodan, et see inspireerib teid.


Head töölehakkamist!

Lydia

207 views0 comments
bottom of page